Contacteer ons
Peter Bi

Telefoonnummer : 0086 21 67877780

WhatsApp : +008615002176701

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd.

Hulpmensen die beter door vezel worden verbonden

  • Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd.
  • Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd.
  • Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd.
  • Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd.
  • Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd.
  • Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd.
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken Dageraad Aantal werknemers
Jaarlijkse omzet 60000000-62500000 Opgericht Jaar 2015
Export pct 70% - 80%
Inleiding

Dawnergy is een ISO gekwalificeerde leverancier van de vezel optische oplossing. Met stevige productiecapaciteit, belangrijke R&D-sterkte en sterke aanpassingsmogelijkheden in de industrie, hebben wij vezel optische producten aan meer dan 65 landen rond de wereld geleverd.

 

Onze hoofdproducten zijn: Vezel Optische Kabels, Vezel Optische Splitsers, Koord van het Vezel het Optische Flard, Vlechten, WDM Modules, de Dozen van de Vezeldistributie, Vezel Optische Contactdozen, Optische Distributiekabinetten/Hubs, Openluchttelecommunicatiekabinetten, Optische Distributiekaders, de kabinetten van het Netwerkrek enz. In eigen land, hebben onze aandeelhouders een groot marktaandeel in de gecentraliseerde verwerving van China Telecom, China Mobile, China Unicom en de Toren van China. Tegelijkertijd, zijn wij ook een gekwalificeerde leverancier voor belangrijke internationaal beroemde materiaalfabrikanten en fabrikanten van de vezel de optische kabel. Onze producten worden ook wijd gebruikt in speciale netwerken zoals radiouitzending, televisie, stroom en militair.

 

Specifiek in de internationale markt, door directe levering die, die met lokale verdelers assoiëren, of met internationaal beroemde communicatie oplossingsleveranciers samenwerken, zijn onze producten wijd gebruikt in de FTTH-netwerken van de volgende exploitanten: TELEFONICA, TIM, STC, BSNL, PEUTER, KAT, PLDT, TELKOM INDONESIË, TM, DE TELECOMMUNICATIE VAN NEPAL, AIRTEL, ENZ.

Geschiedenis

China Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Dienst

Ons team van R&D en van het ontwerp nam aan de formulering van meer dan 20 Chinese communicatie productnormen die door China Mobile en China Telecom worden geleid deel. In 2009, sluit optische splitser aan werd ontwikkeld in samenwerking met de Telecommunicatie van Shanghai, het integreren traditionele miniatuur optische splitsers en adapters tot één product, dat de hoogste prijs op wetenschappelijke en technologische vooruitgang in China Telecom-segment won. De insteek optische splitser die wij begonnen om in het netwerk van de exploitant geïnstalleerd spoedig daarna en zijn geworden het wijdst gebruikte splitsersproduct in FTTH-netwerken van alle communicatie exploitanten in China hebben uitgevonden en nu het is wereldwijd populair.

 

De sterke R&D-mogelijkheden en de capaciteit en de bereidheid om aangepaste oplossingen aan klanten te verstrekken zijn het belangrijkste aspect van ons kernconcurrentievermogen.

 

In de veel-jaarervaring om OEM de diensten aan communicatie reuzen te verlenen, heeft ons systeem voor kwaliteitscontrole altijd de striktste tests van de hoogste normen in de industrie kunnen overgaan, en het houdt verbeterend. Het is onze plechtige verplichting om klanten van producten te voorzien die aan de kwaliteitsbehoeften van communicatie reuzen voldoen.

 

Onze visie moet betrouwbare, rendabele Chinese communicatie producten aan exploitanten, ISPs en verdelers verstrekken rond de wereld, zodat de mensen overal van snellere en betrouwbaardere communicatiediensten aan een lagere prijs kunnen genieten.

 

China Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Ons Team

Korte inleiding van hoofdmachinist

China Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Een YAO, Hoofdmachinist van DAWNERGY, bekende deskundige op het gebied van Optisch Distributienetwerk in China.

Geboren in het jaar van 1982, van Shanghai Jiao Tong University, het beginwerk bij het jaar van 2003, Vertrouwdheid met optische mededeling een diploma wordt behaald producten, kunnen de vertrouwd met GPON, EPON-systeem en ook het onafhankelijke ontwerp maken, beheerservaring van specifieke projecten hebben, zowel binnenlands China als in het buitenland de ervaring van de gebiedsimplementatie hebben die.
Het binnenlandse intelligente verlichtingssysteem vormt een volledige reeks van optische vezelregeling van de tuin van Shanghai Expo, in het buitenland voor de implementatie van het de krachtcentraleontwerp van Laos THCP van de regeling van GPON FTTH.
Normaal verantwoordelijk ben voor technische communicatie met klanten, om verwante problemen op te lossen, alle dingen behandelen met betrekking tot technologie. pas aan zakenreis aan, kan samenwerken bedrijfklantenservice oplossen snel de problemen van de klant. Verantwoordelijk voor het beheer en de implementatie van de FTTH-regeling om diverse afdelingen volledige oplossingen te coördineren.

Korte inleiding van de manager van het kwaliteitssysteem

China Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Jiafen ZIJ,

Co-stichter van DAWNERGY, bekende systeemcertificatie en de deskundige van kwaliteitsverordeningen. Zij was één van de eerste Chinese ingenieurs betrokken bij internationale certificatie vóór de toetreding van China tot WTO, vertrouwd met de standaardverordeningen van CEI, van UL en van GB en internationale certificatieprocessen. De certificatie omvatten Europese VDE, KEMA, SEMKO, TUV, AENOR, DNV; Noord-Amerika UL, CSA; Brazilië INMENTRO, SABS in Zuid-Afrika, SAA in Australië en SASO in het Midden-Oosten, enz. Zij impliceert ook in het organiseren van CCC van China certificatietoepassingen en jaarlijkse controles. Met meer dan 20 jaar van ervaring in systeemcertificatie, kruist haar reis over de wereld, die nationale regelgevende agentschappen begeleiden om controles ter plaatse van honderden Chinese en internationale elektromateriaal en communicatieapparatuurbedrijven te leiden en adviserend verscheidene de industriesystemen voor succesvolle systeemcertificatie, met als resultaat dat, heeft zij rijke ervaring en diep inzicht in nalevingsontwikkeling in kwaliteitssysteem.