Contacteer ons
Peter Bi

Telefoonnummer : 0086 21 67877780

WhatsApp : +008615002176701

lopende band

 

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 0

1. Injectiemachine voor de Doos van de Vezeldistributie/Vezel Scoket

 

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 1

2. De Workshop van het flardkoord

 

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 2

3. De Workshop van de kabinetsassemblage

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 3

4. De Workshop van de rekassemblage

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 4

5.Warehouse

 

 

OEM / ODM

In de veel-jaarervaring om OEM de diensten aan communicatie reuzen te verlenen, heeft ons systeem voor kwaliteitscontrole altijd de striktste tests van de hoogste normen in de industrie kunnen overgaan, en het houdt verbeterend. Het is onze plechtige verplichting om klanten van producten te voorzien die aan de kwaliteitsbehoeften van communicatie reuzen voldoen.

Wij verlenen OEM/ODM-de Diensten aan Partners zoals hieronder Getoond:

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. fabriek productielijn 0

R & D

Ons team van R&D en van het ontwerp nam aan de formulering van meer dan 20 Chinese communicatie die productnormen door China Mobile en China Telecom worden geleid deel. In 2009, ontwikkelden onze ingenieurs een insteek optische splitser in samenwerking met de Telecommunicatie van Shanghai, een historische innovatie integrerend traditionele miniatuur optische splitsers en adapters in één product, dat de hoogste prijs op wetenschappelijke en technologische vooruitgang in China Telecom won. De insteek optische splitser die wij begonnen om in het netwerk van de exploitant geïnstalleerd spoedig daarna en zijn geworden het wijdst gebruikte splitsersproduct in FTTH-netwerken van alle communicatie exploitanten in China hebben uitgevonden. Nu is het wereldwijd populair. De sterke R&D-mogelijkheden en de capaciteit en de bereidheid om aangepaste oplossingen aan klanten te verstrekken zijn het belangrijkste aspect van ons kernconcurrentievermogen.

Tot nu, heeft het 127 octrooien voor diverse producten, met inbegrip van 4 uitvindingsoctrooien, 17 softwareauteursrechten, 1 verschijningsoctrooi, en 105 gebruiksmodeloctrooien verkregen.